سومین جشنواره تجلیل از کارکنان دانشگاه تهران برگزار شد

سومین جشنواره تجلیل از کارکنان دانشگاه تهران ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر محمد حاتمی، مدیر کل منابع انسانی دانشگاه ضمن خیر مقدم از همه کارکنانی که خود را نامزد کارمند نمونه در دانشگاه تهران کرده‌اند، هم‌چنین از کمیته‌ها و کلیه واحدهای ذیربط تقدیر و تشکر به‌عمل آورد.

سپس محمد جواد جامه بزرگی، معاون تولیدات و خدمات فرهنگی اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به نمایندگی از سوی کارکنان سخنانی را ارائه کرد.

دکتر سعید یزدانی، معاون اداری و مالی دانشگاه نیز روز کارمند را تجلیل از انسان‌های شایسته‌ای که هدف آنها خدمت به جامعه و رضایت پروردگار است، توصیف کرد.

وی افزود: «تلاش همه کارکنان در انجام ماموریت‌های دانشگاه به‌رغم تمامی مشکلات و تنگنا‌ها شایسته تقدیر است. از دیدگاه من همه کارمندان دانشگاه تهران نمونه هستند و هدف ما از این گردهمایی تقدیر و تشکر از کلیه همکاران است ومن پوزش می‌خواهم از افرادی که نام آنها در این لیست قرار نگرفته است».

دکتر یزدانی با عنوان اینکه انتخاب کارمند نمونه از بین کارمندان دانشگاه تهران کار دشواری است، از اصلاح دستور‌العمل کارمند نمونه و افزایش تعداد منتخبین خبر داد.

معاون اداری مالی در ادامه اخذ مجوز ارائه اختصاص دو رتبه به کارکنان حائز شرایط و اعطای رتبه به کارکنان قرارداد معین از هیات امنای دانشگاه، طرح جدید ارزیابی عملکرد کارکنان، افزایش حقوق کارکنان قرارداد خدماتی از ۷۵ درصد به ۸۰ درصد را از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت اداری و مالی برشمرد.

وی خاطر نشان کرد: «مطابق مصوبه اخیر هیات اجرایی دانشگاه، به کارکنان قرارداد معین نیز حق مدیریت پرداخت خواهد شد. اقدام اساسی دیگری که از اوایل سال قبل در حوزه معاونت طرح و برنامه شروع شده بازنگری ساختار دانشگاه تهران بوده است».

دکتر یزدانی بازسازی و تکمیل باشگاه دانشگاه، حضور نماینده شورای صنفی در جلسات هیات اجرایی، رویکرد جدید مرکز آموزش‌های ضمن خدمت و بررسی سختی کار در هیات اجرایی را از دیگر اقدامات انجام شده دانست.

وی در پایان تصریح کرد: «توصیه من به همه کارکنان، تکریم ارباب رجوع و حفظ جایگاه و منزلت آنها با داشتن برخورد مناسب و پاسخگو بودن است».

در پایان با حضور ریاست محترم دانشگاه از کارکنان نمونه تقدیر به‌عمل آمد.

همچنین در این مراسم بر اساس قرعه کشی تعداد پنج سهمیه مجتمع تفریحی رفاهی خزرآباد ساری از سوی اداره کل امور رفاهی و ده سهمیه سفر مشهد مقدس از سوی پردیس فارابی دانشگاه تهران به کارکنان اعطا شد.