ثبت نام بیمه تکمیلی درمان، بیمه عمر و حادثه، انصراف، افزایش و کاهش افراد تحت تکفل

تاریخ :   1394/7/4

با سلام و احترام
   به استحضار می رساند،  در نظر است  قرارداد جدید بیمه درمان تکمیلی (‌با پوشش کارت طلائی) شامل دو طرح  و با بیمه ایران منعقد شود، نرخ های جدید قراردادهای بیمه ایران به شرح ذیل اعلام شده است:

طرح بیمه درمان تکمیلی 1) قرارداد با شرایط و تعهدات سال جاری (93-94)، حق بیمه اعلام شده بابت هر نفر بیمه شده مبلغ 500/000 ریال ( با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده 54500 تومان )

طرح بیمه درمان تکمیلی2) این قرارداد با افزایش تعهدات نسبت به قرارداد جاری با مبلغ اعلام شده بابت هر نفر مبلغ 620/000 ریال (با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده 67580 تومان)

توجه :  باطلاع همکاران محترم می رساند دانشگاه در حال رایزنی جهت کاهش مبالغ اعلام شده و همچنین کاهش فرانشیز به ده درصد در دو طرح فوق می باشد که در صورت موافقت بیمه ایران مبنی بر کاهش قیمت حق بیمه، اطلاع رسانی خواهد شد. همچنین در خصوص حق بیمه عمر و حوادث تکمیلی شرایط به مانند قرارداد سال جاری می باشد.

تذکر : پوشش بیمه ای فرزندان پسر تا سن 22 سال تمام در صورت عدم اشتغال به کار و در صورت اشتغال به تحصیل تا سن 25 سال تمام و دانشجو مقاطع بالاتر تا سن 26 سال تمام مشمول پوشش بیمه ای می باشند (قابل ذکر می باشد در صورت عدم ارائه به موقع گواهی دانشجوئی پس از ثبت نام به واحد مربوطه در قرارداد جدید حق بیمه بصورت آزاد محاسبه می گردد). در صورت تمایل، امکان تحت پوشش بیمه ای برای فرزندان غیردانشجو بدون محدویت سنی با پرداخت 50 درصد حق بیمه اضافه بر حق بیمه معمول به نسبت انتخاب هر کدام از طرح های مذکور وجود دارد.

لذا باتوجه به موارد ذکر شده لازم است همکاران محترم  از تاریخ 94/7/4 لغایت 94/7/11 با مراجعه به سامانه خدمات پرسنلی دانشگاه به نشانی:  https://salary.ut.ac.ir  در قسمت بیمه تکمیلی، با مطالعه شرایط و نوع بیمه های تکمیلی نسبت به انجام موارد ذیل اقدام نمایند: ( سایت مذکور مربوط به پرسنل ایثارگر و جانبازان گرانقدر نمی باشد و در خصوص قرارداد ایثارگران محترم متعاقبا اطلاع رسانی می گردد).

1- انتخاب نوع بیمه درمان تکمیلی توسط بیمه شده اصلی با توجه به ارائه دو نوع طرح بیمه تکمیلی.

2 - مشاهده و تائید مشخصات توسط بیمه شده اصلی  و افراد تحت تکفل.

3- همکارانی که درخواست عضویت جدید ( ثبت نام جدید)، یا افزایش و کاهش افراد تحت تکفل خود را دارند نسبت به درج اطلاعات ویا اصلاح آن اقدام نمایند.

4-کنترل شماره حساب بانک تجارت، شماره تلفن موبایل و کد ملی بیمه شده اصلی الزامی می باشد (قابل ذکر می باشد عدم ثبت صحیح موارد اعلام شده منجر به عدم پرداخت هزینه های بستری و پاراکلینیکی می گردد)

5- بارگذاری عکس بیمه شده اصلی و افراد تحت تکفل .

6- بیمه شدگانی که متقاضی انصراف کلی یا صرفاً انصراف از بیمه عمر و حوادث تکمیلی و یا عضویت در بیمه عمر و حوادث تکمیلی می باشند با مراجعه به این سامانه فرم مربوطه را تکمیل و چاپ شده آن را تحویل واحد مربوطه نمایند (به همکاران  محترم توصیه می شود از بیمه های تکمیلی درمان و عمر و حادثه انصراف ندهند زیرا بدلیل محدودیت های مالی دانشگاه امکان پشتیبانی از همکاران زیان دیده وجود ندارد).

تذکر: مراجعه کلیه همکاران محترم به سامانه مذکور جهت ویرایش اطلاعات و انتخاب نوع بیمه تکمیلی الزامی می باشد، پس از اتمام مهلت مقرر امکان تغییر طرح ها، درخواست عضویت، ویرایش اطلاعات ثبت شده و لغو انصراف امکان پذیر نمی باشد. لذا استدعا داریم با نهایت دقت اقدام فرمایید، اقدامات فوق صرفا از طریق سامانه مذکور و پس از تایید واحد مربوطه اقدام می شود، لذا به درخواست های خارج از سامانه ترتیب اثر داده نخواهد شد.

توجه: نظر به این که مسئولیت اطلاعات وارده به عهده بیمه شده اصلی می باشد، استدعا داریم در تکمیل اطلاعات درخواستی دقت و همکاری لازم را معمول نمایند. بدیهی است اشتباه در ثبت اطلاعات، صدور کارت طلایی را به تعویق می اندازد.

راهنمایی: مشاهده سامانه از طریق همه مرورگرها به جز IE امکان پذیر می باشد ضمنا  در صورت مشاهده هر گونه مشکل در سیستم  با شماره تلفن 61112130 -61112139  خانم‌ها شعبانی ، مهرعلی و عسگری تماس حاصل شود.