توزیع هدایای روز زن و مرد

شماره بخشنامه:   155/19944

تاریخ :   1395/2/1

با سلام و احترام، ضمن عرض تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت مولای متقیان حضرت علی (ع) به استحضار می‌رساند مطابق بند ۳ مصوبه مورخ ۹۵/۰۱/۲۳ هیات رئیسه محترم دانشگاه مبلغ ۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال در قالب کارت هدیه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت علی (ع) به کارکنان محترم د انشگاه از محل درآمد اختصاصی واحدها اهدا می‌گردد. خواهشمند است دستور فرمائید نماینده محترم آن واحد روز چهارشنبه مورخ ۹۵/۰۲/۰۱ با مراجعه به اداره کل منابع انسانی و امور رفاهی کارت‌های هدیه را دریافت و آن را به معاون محترم اداری و مالی واحد محل خدمت خود تحویل فرمایند. همچنین لازم است حسابداری هر واحد نسبت به تکمیل و ارسال صورتجلسه پیوست به این اداره کل اقدام نمایند.

توزیع کارت در واحدها باید مطابق لیست‌های ارسال شده از طریق سامانه گردش مکاتبات اداری صورت گیرد. واحدهایی که دارای ردیف بودجه مستقل می‌باشند (پردیس‌های کشاورزی و منابع طبیعی، ابوریحان، فارابی، پارک علم و فناوری، دانشکده علوم و فنون، موسسه ژئوفیزیک، دانشکده‌های فنی فومن و کاسپین پردیس دانشکده‌های فنی) از محل بودجه واحد نسبت به تهیه و توزیع کارت هدیه اقدام نمایند.

‌مراتب حهت استحضار و دستور اقدام مقتضی تقدیم می‌گردد.