بخشنامه سفر به عتبات عالیات همکاران دانشگاهی

تاریخ :   1394/9/3

عطف به تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه تهران و آستان مقدس امام حسین (ع)، دانشگاه تهران در نظر دارد هیئت دانشگاهی متشکل از حداکثر 40 تن از اعضاء هیئت علمی و کارکنان را در تاریخ ذیل به مدت 7 روز جهت زیارت عتبات مقدسه و دیدار از دانشگاه های کربلا، نجف و بغداد اعزام نماید.

برنامه سفر شامل:

- زیارت حرم های نورانی و مقدس و اماکن متبرکه شهرهای کربلا، نجف، کاظمین، سامراء و دیدار با تولیت های آستان مقدس امام حسین (ع)، حضرت عباس(ع) و ائمه کاظمین (علیهم السلام)؛

- زیارت دوره ای اماکن متبرکه شهر کربلا و اطراف، همچنین مشاهده مراکز اقتصادی و خدماتی آستان حضرت؛

- دیدار از دانشگاه کربلا، نجف و بغداد و بازدید از مرکز کربلا پژوهشی و تحقیقات آستان؛

تاریخ سفر: رفت : چهارشنبه 1394/10/2      برگشت : چهارشنبه 1394/10/9  (ساعت دقیق پرواز متعاقبا اعلام خواهد شد).

شرایط سفر:

این سفر ترجیحا برای اعضای هیئت علمی می باشد ولی در ماه های آینده امکان تشرف به زیارت برای کارکنان نیز فراهم خواهد گشت.

خدمات سفر شامل :

1- اقامت در مدینه الزائرین آستان مقدس امام حسین (علیه السلام)، سوئیت های 2 نفره واقع در منطقه فریحه کربلا، هزینه اقامت و جابجایی بین شهرهای مذهبی و غذا، برعهده مهمانوازی آستان امام حسین (علیه السلام) و دانشگاه های طرف قرارداد می باشد.

2- هزینه تهیه ویزا (هر نفر حدود 43 دلار) و بلیط رفت و برگشت (هر نفر حدود 6 میلیون ریال)  و بیمه به عهده مسافرین می باشد که در صورت درخواست و هماهنگی به طور یکجا با هزینه مناسب تر توسط  شرکت متولی طرف قرارداد اداره رفاه تهیه خواهد شد.

3-پس از ثبت نام جلسه توجیهی جهت همکاران گرامی برگزار خواهد شد.

4- تهیه سیم کارت عراق با هزینه مناسب برای هر نفر در تهران و عراق امکان پذیر می باشد.

خواهشمند است همکاران علاقمند تا تاریخ 1394/09/15 درخواست خود را به اداره رفاه از طریق سامانه گردش مکاتبات اعلام و متعاقبا گذرنامه معتبر (حداقل شش ماه تاریخ اعتبار داشته باشد) و کپی خوانا از صفحه اول پاسپورت خود را به همراه دو قطعه عکس 4*3 رنگی پشت نویسی شده به امور رفاهی تحویل نمایند تا امور مربوطه انجام پذیرد.

جهت راهنمایی با شماره 61113007 سرکار خانم خاکسار تماس حاصل فرمایید.