بخشنامه برنامه های گردشگری در اردیبهشت ماه 94

تاریخ :   1394/2/16

با سلام؛

احتراماً به استحضار می رساند؛ معاونت امور رفاهی اداره کل منابع انسانی و امور رفاهی دانشگاه تهران در نظر دارد در تاریخ های 24 و 31 اردیبهشت ماه 1394 دو برنامه بازدید از مناطق گردشگری و فرهنگی جهت همکاران محترم دانشگاهی اعم از کارکنان و اعضای محترم هیات علمی به همراه خانواده ها اجرا نماید. همچنین امکان اقامت در هتل فردوسی مشهد بصورت روزهای انتخابی جهت کارکنان محترم مهیا شده است.

الف) برنامه بازدید از مناطق گردشگری و فرهنگی حومه کاشان و جشنواره گلاب گیری (یک روزه)

ب) تور بازدید از مناطق زیبای آستارا و سرعین (2 شب و سه روز)

ج) اقامت در هتل فردوسی مشهد

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام از طریق سامانه گردش مکاتبات اداری به کارتابل خانم خدیجه خاکسار اعلام آمادگی نمایند. جهت ثبت نام کلیه اطلاعات شامل: (نام و نام خانوادگی- نام واحد - تلفن همراه و مشخصات همراهان) لازم می باشد. همکاران محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 61113007  سرکار خانم خاکسار تماس حاصل فرمایند.

مشخصات و زمان اجرای برنامه ها پیوست می باشد.

شرایط اقامت در هتل فردوسی مشهد

شرایط سفر و ثبت نام برنامه بازدید از مناطق دیدنی کاشان، نیاسر و ابیانه