بخشنامه استفاده از مراکز اقامتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نوروز 95 و بهار

تاریخ :   1394/11/24

با سلام؛

احتراماَ به استحضار می رساند؛ عطف به قرارداد منعقده با دانشگاه علوم پزشکی تهران، سهمیه هایی مربوط به واحدهای اقامتی رامسر، مشهد و کیش درنوروز سال 95 همچنین سه ماهه بهار اختصاص یافته است. همکاران محترم می توانند جهت رزرو جا درخواست خود را به همراه مشخصات خود ( نام درخواست کننده- واحد مربوطه- تعداد نفرات- شماره تماس و تاریخ درخواست اقامت) از طریق اتوماسیون به معاونت امور رفاهی دانشگاه ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت اداره کل منابع انسانی و امور رفاهی به آدرس http://hrmw.ut.ac.ir/unv-centers مراجعه فرمایید.

همچنین خواهشمند است از هر گونه تماس با دانشکده علوم پزشکی تهران (سرکار خانم زمانی و جودت ) خودداری فرمایید .

همکاران گرامی پس از مشاهده گالری عکس، مراکز اقامتی- خدمات و قیمت ها در صورت وجود سئوال با شماره 61113007 خانم خاکسار و طی نامه اتوماسیون به معاون رفاهی آقای دکتر سدید خوی درخواست خود را اعلام فرمایند.