اطلاعیه فروش اقساطی لوازم خانگی سامسونگ

اطلاعیه

کارکنان و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه تهران به منظور خرید لوازم خانگی به صورت نقد و اقساط با شرایط و ارائه مدارک زیر می توانند از طریق فروشگاه مرکزی سامسونگ ( Samsung Center ) اقدام نمایند :

-          کلیه محصولات سامسونگ در فروشگاه سامسونگ سنتر با تخفیف 4% عرضه می گردد و پس از اعمال تخفیف قیمت ها تقسیط می گردد .

-          %33 کل مبلغ خرید به صورت نقد و الباقی با کارمزد ماهانه 5/1% تقسیط و از مشتری اخذ می گردد . ( شرایط اقساط در سایت فروشگاه درج شده است )

-          بابت ضمانت اقساط از مشتریان چک دریافت می شود .

-          در صورت خرید نقدی، محصولات شرکت سامسونگ با حدود 7% تخفیف بر حسب اعلام شرکت عرضه می گردد .

-          هنگام مراجعه برای خرید محصولات سامسونگ ارائه معرفی نامه از اداره کل منابع انسانی و امور رفاهی دانشگاه الزامی است .

-          متقاضیان برای کسب اطلاع بیشتر می توانند به آدرس www.samsungcenter.ir  مراجعه فرمایند .

-          آدرس شعب فروشگاه :

-          شعبه جمهوری : خیابان جمهوری اسلامی،تقاطع خیابان کارگر، پلاک 1205 تلفن: 66488069

-        شعبه ونک : خیابان ولیعصر , بالاتر از میدان ونک , برج نگار , طبقه 5, واحد 2 ( نمایشگاه و فروشگاه منحصر به فرد کلیه محصولات سامسونگ با امکانات متفاوت ) تلفن : 88641715-88206529 -88206530