استقرار کارگزار بیمه تامین اجتماعی در دانشگاه، روزهای دوشنبه (شروع از 4 خرداد 94)

تاریخ :   1394/3/2

با سلام و احترام

پیرو توافقات به عمل آمده با سازمان بیمه تامین اجتماعی در خصوص استقرار نماینده در راستای آسایش رفاه پرسنل دانشگاهی جهت انجام امور بیمه ای از قبیل : تعویض و صدور دفترچه ، تحویل و بررسی مدارک بیمارستانی و موارد متفرقه بیمه ای با رعایت موارد ذیل و پیوست نامه مقرر گردیده است آقای مهرانی زاده کارگزاری 23 تامین اجتماعی در روزهای دوشنبه ساعت 12-9 جهت دریافت مدارک و در ساعت 15:30 - 14 همان روز جهت تحویل دفترچه ها اقدام نمایند . قابل ذکر می باشد محل استقرار نماینده موقتا واحد بیمه واقع در مرکز بهداشت دانشگاه می باشد . ضمنا مکاتباتی با سازمان بیمه خدمات درمانی در خصوص استقرار نماینده انجام پذیرفته است که در صورت توافق و در اختیار گذاشتن محل مناسب در دانشگاه مجددا به اطلاع پرسنل دانشگاهی اعلام می گردد . لذا خواهشمند است دستور فرمایید مراتب به نحو مناسب به اطلاع کلیه همکاران رسانده شود .

مدارک لازم جهت صدور اولیه یا تعویض دفترچه :

1 - اصل کارت ملی و تصویر آخرین فیش حقوقی .

2- اصل دفترچه بیمه شده جهت تمدید مجدد .

3 - در خصوص فرزندان ذکور بالای 22 سال گواهی دانشجوئی بدون محدویت سنی .

4 - در خصوص فرزندان مونث بالای 18 سال اصل و تصویر شناسامه صفحه اول و دوم .

5 - یک قطعه عکس ( ارائه عکس بابت فرزند بالای دوسال الزامی می باشد )

آدرس کارگزاری 23 تامین اجتماعی : میدان انقلاب -  خیابان اردیبهشت - نبش خیابان لبافی نژاد - پلاک 39 - طبقه اول . شماره تماس آقای مهرانی زاده : 09121995234

مدارک مورد نیاز جهت پذیرش اسناد درمانی بستری