ارائه کارت های فرهنگی -ورزشی زیبا موج نوین

تاریخ :   1394/6/31

با سلام و احترام؛

به پیوست اطلاعیه شرکت "زیبا موج نوین" مبنی بر استفاده از مراکز طرف قرارداد شرکت شامل: استخر، خرید از فروشگاه های ورزشی، مراکز تفریحی و .... با اعمال تخفیف  در قبال ارائه کارت های زیبا موج (هر کارت 1500 تومان) جهت استحضار تقدیم می گردد. واحدهای تابعه دانشگاه می توانند به منظور تهیه بلیط های گروهی کارتهای زیبا موج با در دست داشتن معرفی نامه از اداره کل منابع انسانی و امور رفاهی دانشگاه  جهت خرید به صورت نقدی یا امانی اقدام نمایند. لذا خواهشمند است دستور لازم مبنی بر معرفی نماینده آن واحد را صادر فرمائید.

همچنین جهت کسب اطلاع بیشتر به وب سایت شرکت به آدرس  www.zibamoj.ir و یا با شماره تلفن های 88747708 و 84376  تماس حاصل  فرمایید.

خدمات کارت های ورزشی زیبا موج نوین

خواهشمند است کلیه ی درخواست های واحدها از طریق نماینده آن واحد با در دست داشتن معرفی نامه از اداره کل منابع انسانی و امور رفاهی دانشکده ها بصورت یکجا صورت پذیرد.