بخشنامه شرایط و تعهدات بیمه عمر و حوادث تکمیلی ایران

تاریخ :   1394/11/19

با سلام و احترام

ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر برای همکاران محترم دانشگاهی، به استحضار می رساند بیمه عمر و حوادث تکمیلی برخلاف بیمه عمر و حوادث مصوب دولت به صورت اختیاری می باشد بیمه شدگان این قرارداد تحت پوشش بیمه فوت عادی، حادثه  و نقص عضو کلی و جزئی دائم طبق جدول تعهدات قرارداد پیوست می باشند و حداکثر سن بیمه شده اصلی در مورد بیمه عمر زمانی (فوت عادی) 70 سال تمام و در مورد بیمه حوادث 75 سال تمام تعیین گردیده است .

نکات مهم :

1-  مسئولین محترم  امور اداری و رفاهی هر واحد در صورت وقوع هر کدام از موارد فوق می بایستی سریعا مراتب را به اطلاع واحد بیمه دانشگاه جهت هماهنگی های لازم با بیمه ایران اعلام نمایید.

2 - نحوه پرداخت غرامت فوت به خانواده متوفی بعد از دریافت چک، در صورتیکه بیمه شده اصلی در زمان حیات نسبت به تکمیل نمودن فرم تعیین ذینفع پیوست اقدام نموده یاشد از طریق فرم مربوطه که ممهور به تایید واحد متوفی می باشد با تایید دفترحقوقی پرداخت می گردد و در غیراینصورت با ارائه فرم انحصار وراثت و وکالتنامه اقدام می گردد . لذا تاکید می گردد با توجه به طولانی بودن مراحل انجام فرم انحصار وراثت کلیه بیمه شدگان نسبت به تکمیل نمودن فرم پیوست و  ارسال آن از طریق واحد مریوطه اقدام نمایید .

مدارک لازم  در صورت فوت (عادی - حادثه) :

1 - اصل یا فتوکپی تایید شده خلاصه رونوشت وفات .

2 - گواهی پزشکی قانونی یا آخرین پزشک معالج مبنی بر علت فوت .

3- در صورت فوت حادثه : گزارش مشروح حادثه توسط مراجع ذیصلاح .

4 - تصاویر تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی، آخرین حکم کارگزینی و  فیش حقوقی متوفی .

مدارک لازم در صورت نقص عضو کلی و جزئی :

1 - گزارش مشروح حادثه که توسط مراجع ذیصلاح تهیه شده یاشد .

2 - گواهی پزشک معالج مبنی بر پایان معالجات و غیرقابل علاج یودن محل نقص عضو .

خواهشمند است دستور فرمایید مراتب به نحو مناسب به اطلاع کلیه بیمه شدگان رسانده شود .

تعهدات قرارداد بیمه عمر و حوادث تکمیلی

فرم تعیین ذینفع بیمه عمر و حوادث تکمیلی