اخبار و بخشنامه ها اخبار و بخشنامه ها

مراسم تکریم اعضای هیأت علمی و کارکنان بازنشسته سال 1396 برگزار شد

مراسم تکریم اعضای هیأت علمی و کارکنان بازنشسته دانشگاه با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه، ۱۷ آذر ۱۳۹۷ در باشگاه دانشجویان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر محمدرضا حاتمی، مدیرکل منابع انسانی دانشگاه تهران، در سخنانی ضمن خوشامدگویی به حاضران گفت: «چنین مراسمی به افتخار سال‌ها خدمت این عزیزان در دانشگاه برگزار شده و امیدواریم مسئله بازنشستگی به عنوان پایان کار تلقی نشود چرا که پس از سال‌ها خدمت فرصتی فراهم می‌شود که به اموراتی که در سال‌های فعالیت و شاغل بودن نتوانستید انجام دهید هم‌اکنون فرصت دارید با فراغت بیشتر به آن بپردازید».
همچنین دو تن از اعضای بازنشسته هیأت علمی و کارمندان در این مراسم به بیان خاطرات سال‌های خدمت خود در دانشگاه تهران پرداختند.

دکتر سعید یزدانی، معاون اداری و مالی دانشگاه در سخنانی برگزاری این جلسه‌ها را تجلیل و قدردانی از همکارانی که عمر گران‌بهای خود را به خدمت به جامعه علمی کشور گذرانده‌اند دانست و گفت: «تکریم و احترام بازنشستگان و پیشکسوتان در فرهنگ ما ایرانیان یک سنت است و یک وظیفه. درواقع تقدیر از عزیزانی است که در ارتقا و اعتلای جامعه علمی کشور در سطح ملی و بین‌المللی نقش بسزایی ایفا کرده‌اند».

معاون اداری و مالی دانشگاه در ادامه افزود: «به‌سهم خودم و از طرف هیأت‌رئیسه دانشگاه از کوشش و تلاش صادقانه شما عزیزان به عنوان گنجینه‌های سرشار از تجربه، دانش و تخصص دانشگاه تشکر می‌کنم و بدون شک موفقیت‌های امروز دانشگاه تهران در سطح ملی و بین‌المللی حاصل تلاش و زحمات شماست».
دکتر یزدانی با اشاره به اینکه بازنشستگی را نباید به‌عنوان پایان کار تلقی کرد گفت: «گرچه به ظاهر ارتباط کاری شما با دانشگاه قطع شده ولی کماکان عضوی از خانواده بزرگ دانشگاه هستید و خواهید بود، ما همواره در دانشگاه سعی داریم از تجربه‌های شما بهره‌مند باشیم».
وی با اشاره به آمار بازنشستگان سال ۱۳۹۶ تصریح کرد: «در سال گذشته تعداد ۱۴۹ بازنشسته داشتیم که ۵۵ نفر آنها هیأت‌علمی و ۹۴ نفر کارمند بودند. در تلاش هستیم تا بستری فراهم شود که از این عزیزان استفاده بکنیم و انشاالله که نسل‌های آینده امانت‌دارهای خوبی برای حفظ جایگاه شما و ادامه‌دهنده راه شما باشند».

در پایان مراسم نیز هدایایی از سوی دانشگاه تهران به اعضای هیأت‌علمی و کارمندان بازنشسته اهدا شد.